راهنمای تحصیل در اروپا در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد، دکتری، کارشناسی

ادامه تحصیل در اروپا، مهاجرت به اروپا،اقامت اروپا،شرایط زندگی در اروپا،هزینه های زندگی در اروپا،جاذبه های گردشگری کشورهای اروپا،تور اروپا،هزینه های تحصیل در دانشگاههای اروپا،بهترین دانشگاههای اروپا

راهنمای تحصیل در اروپا در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد، دکتری، کارشناسی

ادامه تحصیل در اروپا، مهاجرت به اروپا،اقامت اروپا،شرایط زندگی در اروپا،هزینه های زندگی در اروپا،جاذبه های گردشگری کشورهای اروپا،تور اروپا،هزینه های تحصیل در دانشگاههای اروپا،بهترین دانشگاههای اروپا

ادامه تحصیل در اروپا، مهاجرت به اروپا،اقامت اروپا،شرایط زندگی در اروپا،هزینه های زندگی در اروپا،جاذبه های گردشگری کشورهای اروپا،تور اروپا،هزینه های تحصیل در دانشگاههای اروپا،بهترین دانشگاههای اروپا

کلمات کلیدی

نحوه دانلود مقاله از ieee

دانلود کتاب الکترونیکی

دانلود کتاب

دانلود مقالات علمی پژوهشی

دانلود رایگان مقاله فارسی

دانلود رایگان مقالات خارجی

خرید کتاب از آمازون

استفاده از پایگاه اطلاعاتی ieee

خرید کتاب الکترونیکی

بورس تحصیلی در استرالیا

شرایط بورسیه تحصیلی ایتالیا

هزینه تحصیل دندانپزشکی در استرالیا

هزینه تحصیل در استرالیا 2017

تحصیل در استرالیا بدون ایلتس

تحصیل رایگان در مقطع دکتری

شرایط تحصیل رایگان در آلمان

ادامه تحصیل در آلمان در مقطع لیسانس

شرایط ویزای همراه آلمان

شرایط تحصیل در رشته پزشکی در آلمان

تحصیل در آلمان با دیپلم

ادامه تحصیل در آلمان در مقطع فوق لیسانس

تحصیل در ایتالیا بدون مدرک زبان

تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت

خرید کتاب الکترونیک

هزینه تحصیل در رشته دندانپزشکی در روسیه

موسسه اعزام دانشجو به روسیه

مشاوره تحصیل در روسیه

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی روسیه

مدارک لازم برای تحصیل در روسیه

شرایط بورسیه تحصیلی در روسیه

۲ مطلب با کلمه‌ی کلیدی «شرایط ویزای همراه آلمان» ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تحصیل در مقطع لیسانس کشور آلمان

سیستم آموزشی کشور آلمان به دلیل حساسیت بسیار زیاد دولت آلمان به روی زبان آلمانی طوری طراحی شده است تا تمامی رشته های ارائه شده به زبان آلمانی ارائه شوند .


مقطع لیسانس در کشور آلمان ۴ ساله است افرادی که متقاضی ورود به این مقطع هستند می بایستی مدرک دیپلم را داشته باشند تا بتوانند در این دوره شرکت کنند . هم چنین این نکته حائز اهمیت است که دوره ۴ ساله لیسانس به زبان آلمانی تدریس می شود و فرد متقاضی می بایستی مدرک زبان آلمانی B1یا B2 را داشته باشد . که بهتر است در ایران این مدرک را کسب کرده و بعد به کشور آلمان مهاجرت تحصیلی کند زیرا گذراندن دوره ی کالج زبان آلمانی در کشور آلمان دوره ای است که سفارت را متقاعد و راضی به دادن ویزا به متقاضی می کند و حتماَ باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را برای رفتن به سفارت ارائه دهید .


حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور آلمان مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۸ تا۱۰ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد .


هزینه های زندگی

همان طور که در مطالب قبلی ذکر شد تحصیل در کشور آلمان به صورت رایگان است و فرد دانشجو فقط باید هزینه های ماهیانه ی زندگی خود را متقبل شود . که دولت آلمان با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار ۱۰ ساعت را داده است . آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین ۷ تا ۱۰ یورو را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند . هزینه زندگی در آلمان حداقل ۵۰۰ یورو در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور آلمان را داشته باشد قبل از رفتن به آلمان و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در آلمان است.


کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور آلمان مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان آلمانی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی راپیداکنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند . این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور آلمان بسیار دشوار است و طولانی و افراد می بایستی مدت زمان زیادی را در کشور آلمان کار کنند تا طول دوره را سپری کرده و اقامت دائم را اخذ کنند و پس از اخذ اقامت دائم پروسه گرفتن پاس آلمانی را بگذرانند.

  • ۰
  • ۰

Image result for ‫نحوه تحصیل در آلمان‬‎


تحصیل در آلمان


میتوان به جرات گفت کشور آلمان قویترین اقتصاد در میان کشور های اتحادیه اروپا را دارا میباشد و علی رغم رکود اقتصادی که دیگر کشور های اروپا نظیراسپانیا ، فرانسه و یونان را دچار ورشکستگی اقتصادی کرده است ، کشور آلمان کماکان به عنوان صحنه اصلی یافتن فرصت های شغلی مناسب در میان کشور های اروپایی محسوب میشود .


دانشگاه های بسیار ممتاز کشور آلمان از یک سو و آینده ی روشن پیش روی دانشجویان دانشگاه های  این کشور و مهمتر از همه رایگان بودن تحصیلات در این کشور باعث شده است تا آلمان به عنوان یکی از کشورهای سرآمد دنیا از لحاظ پذیرش دانشجو مطرح گردد . البته ذکر این نکته نیز ضروری است که دانشجویانی که قصد اخذ اقامت دائم آلمان را پس از اتمام دوره تحصیل ، دارا می باشند ، پروسه بسیار سختی را با توجه به قوانین مهاجرتی آلمان پیش رو دارند . پس وکلای موسسه مهاجرتی نوباوران به این دسته از متقاضیان اخذ اقامت دائم آلمان توصیه میکند تا قبل از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان ، به درستی شرایط اخذ اقامت دائم پس از دوره تحصیلی را بررسی نمایند .


تحصیلات ابتدایی در کشور آلمان

کودکان از سه سالگی وارد مهد کودک می شوند . آموزش به طور رسمی در کشور آلمان در مدارس از ۶ سالگی شروع می شود دوره ی ابتدایی در مدارس کشور آلمان به مدت ۴ سال می باشد . پس از دوره ی ابتدایی دوره ی جدیدی آغاز می شود که مدت آن ۶ سال می باشد . در پایان این دوره دانش آموزان بعد از۹ سال تحصیلی ( ۴سال ابتدایی + ۵سال بعد از ابتدایی) مدرک Hanp tschulabschluss یا پس از گذراندن ۱۰ سال ( ۴ سال ابتدایی + ۶ سال بعد از ابتدایی)  مدرک Real schulabschluss  می گیرند.پس از اتمام این دوره دانش آموزان دو راه در پیش روی خود دارند .


راه اول ) مدارس فنی :


پس از انتخاب مدارس فنی هم امکان وارد شدن به بازار کار را دارند و هم انتخاب مدارس عالی فنی کسانی که این دوره را انتخاب می کنند افرادی هستند که وارد شدن به بازار کار برایشان اولویت است نه تحصیلات عالیه . هم چنین بعد از گذراندن این دوره ی فنی وارد مدارس عالی فنی می شوند یعنی مدارس مخصوص که برای این دانش آموزان تعبیه شده .


راه دوم ) ادامه تحصیل در دبیرستان با گرایش های گوناگون :


که پس از اتمام دوره ی دبیرستان وارد دانشگاهها می شوند . این دوره برای دانش آموزانی است که قصد دارند در رشته های گوناگون تحصیل کرده و تحصیلات عالیه داشته باشند. .